Chinli Chinese lichaamsmassage

Chinli Chinese lichaamsmassage

Chinli®-Tuina is een van de in de Traditionele Chinese Geneeskunde gebruikte therapieën, naast acupunctuur en kruiden. Deze thrapievorm kent heel veel verschillende massagetechnieken die toegepast worden op het lichaam. In China wordt deze massage (Tuina) al duizenden jarenin de ziekenhuizen toegepast. 

Chinli®-Tuina, Chinese lichaamsmassages stimuleren en reguleren het meridiaan-syseem waardoor de energie- en bloeddoorstroming in balans wordt gebracht zodat blokkades worden opgeheven. Meridianen zijn kanalen waardoor Qi (energie), bloed, voedingsstoffen en informatie stromen. Blokkades in dit systeem veroorzaken, volgens de Chinese Geneeskunde, ziektes en geestelijke onbalans. Door Chinli®-Tuina, Chinese lichaamsmassages komen lichaam en geest weer in balans, verminderen en verdwijnen klachten en wordt de gezondheid bevorderd.

De massages zijn zowel preventief als voor genezing te gebruiken. Bovendien gebruiken ze tijdens deze massages vaak ondersteunende therapievormen zoals, Cupping, Moxa en Guasha. Cupping is een methode waarbij de huid vacuum wordt gezogen, Guasha is een schraaptechniek, waarbij met een speciale steen over de huid wordt geschraapt en Moxa is een techniek waarbij met het kruid Beivoet warmte in het lichaam wordt gebracht. Al deze technieken worden al vele duizenden jaren met goede resultaten toegepast in de Chinese Geneeskunde. 

Prijs: €80,00