Pedi Balance in het Voetlicht!

Ik ben Miriam Dekkers geboren in het pittoreske plaatsje Grobbendonk (België) 1963 het beste bouwjaar ooit. Ik heb een turbulent en waardevol leven achter de rug en sta nog steeds vol in het leven! Veel ervaringen opgedaan en dat maakt mij ervaringsdeskundige op veel gebieden en ik kan daar dankbaar op terugkijken.

Na het behalen van mijn pedicurediploma ben ik op 7 oktober 2004 gestart met mijn pedicurepraktijk PediBalance. Iedereen kan bij mij terecht, door het ruime aanbod aan behandelingen. Afgestemd op de persoonlijke behoefte, persoonlijke aandacht in combinatie met een professionele dienstverlening en gedegen advies. Behandelingen zoals: een complete voetbehandeling, cosmetische voetbehandeling en voetreflexzonetherapie, schoonheidsbehandeling en diverse massages.

Wat mijn diensten zo bijzonder maakt:
Voetverzorging, Wellness en Vitaliteit zijn van belang om maximaal van het leven te kunnen genieten. Om je goed te kunnen voelen en om in balans te kunnen zijn met jezelf en je omgeving. Iedereen wil graag fit, energiek en levenslustig zijn. Met voldoende beweging, gezonde voeding, ontspanning en verzorging van lichaam en geest kun je je eigen vitaliteit positief beïnvloeden.

Jouw voeten in Vertrouwde handen