De holistische benadering bij PediBalance

Energie

Energie

Dit is belangrijk om goed te kunnen functioneren in ons dagelijks leven. Alles waar wij mee te maken hebben bestaat uit energie, in en om ons heen. Wanneer er een tekort ontstaat of wanneer de energie stroom (deels) is afgesloten wordt het zenuwstelsel niet genoeg geprikkeld en raakt ons lichaam ontregeld.

Prikkeloverdracht

Prikkeloverdracht

Wanneer het energieniveau optimaal is, is het belangrijk dat we alle prikkels die we ontvangen, ook op een goede manier kunnen verwerken. Dat gebeurt door prikkeloverdracht, in ons zenuwstelsel en een goede communicatie tussen lichaam en geest.

Drainage

Drainage

Wanneer de prikkeloverdracht goed functioneert, is het belangrijk dat ook afvalstoffen, die gedurende alle processen in ons lichaam ontstaan, goed afgevoerd kunnen worden. Niet alleen lichamelijke afvalstoffen, maar ook geestelijke afvalstoffen dienen op een goede manier afgevoerd te worden.

Voeding

Voeding

Wanneer het lichaam goed draineert is het van belang om te weten of het lichaam de juiste voeding zowel fysiek als geestelijk ook kan opnemen. Als alle voorgaande principes op elkaar afgestemd zijn dan krijg je de juiste informatie binnen, om dat te eten wat goed voor je is en geen (voor jou) ongezonde voeding te nemen.

Psyche

Psyche

Wanneer men de juiste voeding binnen krijgt, is als laatste nog over de Psyche. Fysieke, geestelijke, spirituele en energetische aspecten van een mens zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Allerlei emoties en gedragspatronen hebben een belemmerende invloed op uw systeem.